Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αυτόν που αγόρασε το domain του!

«Είναι τόσο εξοργιστικό και γελοίο» δήλωσε σε βίντεό του

Στέφανος Τσιτσιπάς/ap images

Έξαλλος φάνηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τελευταίο του βίντεο- vlog, καθώς ένα άτομο αγόρασε τo domain με το όνομά του, δηλαδή stefanostsitsipas.com

Ο παγκοσμίου φήμης τενίστας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αποκάλυψε ότι το άτομο αυτό, αφού αγόρασε το domain, το έβγαλε σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή τις 36.445 λίρες. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ

«Είναι κάποιου είδους αστείο; Ποιος διάολο θα ήθελε να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα; Όποιος το έκανε έχει υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο. Πήγαινε στο πάρκο, πήγαινε για έναν περίπατο, πήγε σινεμά, βγάλε ένα κορίτσι έξω. Αυτό; Σοβαρά; Απαράδεκτο. Αυτό δεν είναι δίκαιο παιχνίδι», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο τενίστας, φανερά εκνευρισμένος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ

«Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω», δηλώνει χαριτολογώντας, ενώ κάποια στιγμή αναρωτιέται αν πρέπει να το αγοράσει, κάτι που απορρίπτει αμέσως. «Ποιος στον κόσμο θα έδινε τόσα λεφτά για ένα domain; Είναι γελοίο. Τόσο εξοργισμένος», προσθέτει.

«Θεέ μου, έχω δει πολλά... Δεν ξέρω, ξαφνικά είμαι αηδιασμένος και προσβεβλημένος», λέει ακόμη και καταλήγει πως όλο αυτό είναι εξοργιστικό και πως όταν βρεί το άτομο αυτό θα φροντίσει να κανονίσουν το θέμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top