Η Βούλα Πατουλίδου ξέσπασε μετά τις αποκαλύψεις της Μπεκατώρου

«Δεν είσαι πρόεδρος για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες» είπε

Κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας ξέσπασε η Βούλα Πατουλίδου μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου πως έπεσε θύμα βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας όταν ήταν 22 ετών.

Η Σοφία Μπεκατώρου

Η  Ελληνίδα πρώην αθλήτρια και πολιτικός που ήταν  η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν είναι κάποιος μόνο για να διαχειρίζεται τα εκατομμύρια που έβγαζε από τις γενικές γραμματείες αλλά για να υπερασπίζεται το δίκιο των αθλητών.

Την Τετάρτη στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου - Κλήθηκε να καταθέσει

«Γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δε διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά πρωταθλητές. Πώς μπορείς να μεγαλώσεις  ένα παιδί για να καταλάβει ότι η ψυχή και το σώμα του τού ανήκουν» τόνισε στην εκπομπή «Το πρω1νό» η Βούλα Πατουλίδου και ξέσπασε κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας:

Κακλαμανάκης: «Δεν είναι μόνο η Σοφία, θα βγουν κι άλλα στο φως»

«Δεν αντιμετωπίζει με τέτοια φαιδρή ανακοίνωση ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γιατί στην ουσία στοχοποιείς όλο το άθλημα. Έχεις έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια πρόεδρος και τελικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο των αθλητών του και βεβαίως το άδικο ανθρώπων με τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί 20-25 χρόνια. Πού ήσουν εσύ τόσα χρόνια; Γι’ αυτό είσαι πρόεδρος. Δεν είσαι πρόεδρος μόνο για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες από τις γενικές γραμματείες και ήσουν ο μεγάλος και ο τρανός επιχειρηματίας του αθλητισμού. Και είχες ανθρώπους αθλητές από τους οποίους διεκδικούσες και απαιτούσες να έχουν μεγάλες διακρίσεις για να είσαι εσύ ο πρόεδρος. Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top