Τσιτσιπάς: Σάλος με το tweet για την «λύση» στην κλιματική αλλαγή

Τι απάντησε σε ερώτηση φιλάθλου

Αφορμή να δεχθεί και πάλι κριτική έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε στο twitter: «Έχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!». 

Έτσι, ένας φίλαθλος τον ρώτησε ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή. Και προς γενική κατάπληξη ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Άλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla». Αξίζει να σημειωθεί ότι το φθηνότερο μοντέλο κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 50.000 ευρώ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς ανεβάζει tweet που «διχάζει». Τον Ιούλιο του 2019 είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία αναρωτιόταν: «Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;». Η ανάρτηση είχε προκαλέσει έντονη αντίδραση και ο Έλληνας πρωταθλητής αναγκάστηκε να την κατεβάσει.

Όμως και λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα «ξαναχτύπησε», γράφοντας για τα Harrods τα οποία «πρέπει κάποιος να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής που ανάγκασε μέχρι και τον πατέρα του, αλλά και την ομοσπονδία της αντισφαίρισης της Ελλάδα να τον υπερασπιστούν δημόσια. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top