Σβαμπ: Τι είπε για την καραντίνα στην Ελλάδα

Γιατί δεν έχει μια θέση στην Εθνική Αυστρίας

Σβαμπ- καραντίνα στην Ελλάδα

Το γεγονός ότι οι επτά ασίστ που έχει μοιράσει και τα δύο γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ δε του έχουν δώσει μια θέση στην Εθνική Αυστρίας κλήθηκε να σχολιάσει σε μέσο της πατρίδας του ο Στέφαν Σβαμπ.

"Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στη θέση που αγωνίζομαι. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατό για να κερδίσω μια ευκαιρία ώστε ο κόσμος να μην με ψάχνει" είπε ο μέσος του Δικεφάλου που έχει μόνο μια συμμετοχή σε παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και αυτή ως αλλαγή. Ο Σβαμπ μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ με –"τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης" όπως τον περιγράφουν οι Αυστριακοί- Πάμπλο Γκαρσία που δεν έχει επηρεάσει το ρόλο του. "Συνεχίζω να αγωνίζομαι ως κλασσικό οκτάρι και σαν μέσος box-to-box" τόνισε ο Αυστριακός μέσος.

Αγωνίστηκε με κορωνοϊό ο Βίντα!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιβολή lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα:

"Εδώ η καραντίνα είναι περισσότερο αυστηρή από ότι στην Αυστρία. Αν βγεις από το σπίτι πρέπει να αναφέρει το λόγο της εξόδου στις αρχές με sms. Τίποτα δεν λειτουργεί μετά τις 9.00μ.μ και την ημέρα των αγώνων πρέπει να έχουμε τις βεβαιώσεις και τα αποτέλεσμα των τεστ που κάνουμε".

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top