Χούμπελ: «Σταματήστε τον πόλεμο!»

Τι είπε για τη βία και τα στημένα παιχνίδια

Χέρμπερτ Χούμπελς

Ο εντεταλμένος των διεθνών ομοσπονδιών (FIFA/UEFA) στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Χέρμπερτ Χούμπελ, κατά την διάρκεια  της ΓΣ της ΕΠΟ, ζήτησε από τους Έλληνες παράγοντες να σταματήσουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και τον μεταξύ τους πόλεμο, αλλά και να στηρίζουν τους Έλληνες διαιτητές.

 

Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην προπονητής του Άρη


 
Αναλυτικά η τοποθέτησή του
 

«Σήμερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουμε μία πανδημία, όλοι έχουν ενωθεί και βλέπουμε πως επηρεάζεται η κοινωνία από το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να δω ξανά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις ΕΠΣ, τους Big-4 μαζί, να γίνει μία επανεκκίνηση, να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
 
Αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ σας. Αλλά η βία, οι εμπρηστικές δηλώσεις, τα στημένα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο είτε χάνεις, είτε κερδίζεις. Πρέπει κι εσείς να αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις με αθλητικό πνεύμα. Αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τη Γ.Σ. για παράπονα.
 
Επίσης σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες στον κ. Περέιρα, για τα ποσοστά των διαιτητών, δεν ενημέρωσε εκείνος, αλλά οι εμείς ενημερώσαμε τις διεθνείς αρχές, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και δεν πρέπει να γίνεται. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές, γιατί και οι ξένοι κάνουν λάθη. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να αγωνιστούν.
 
Πρέπει και οι ΕΠΣ και οι ομάδες να λειτουργήσετε μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της Ομοσπονδίας. Δεν μπορείτε απλά να έρχεστε εδώ και να λέτε πως πρέπει να είναι οι κανόνες. Πρέπει να είστε ενωμένοι.
 
Πρέπει κι εσείς να ενωθείτε, να σταματήσετε τη βία και τις δυσφημιστικές δηλώσεις».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top