Ο Μπαχ δε θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς φιλάθλους

«Σε έναν χρόνο θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε τον θρίαμβο»

Τόμας Μπαχ

Η αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων για το 2021 (η πρώτη στην ιστορία) ήταν μεγάλο πλήγμα για τους αθλητές, τις ομοσπονδίες και τους χορηγούς σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και δήλωσε μεταξύ άλλων πεπεισμένος πως σε έναν χρόνο η Ιαπωνία θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δε γίνονται Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς εμβόλιο!

«Καταλαβαίνω την Ιαπωνία όταν λέει πως αν το 2021 δεν επιλυθεί η κατάσταση, δεν θα είναι δυνατή μία ακόμα μετάθεση και θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαι ωστόσο αισιόδοξος πως σε έναν χρόνο από τώρα θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε τον θρίαμβο του κόσμου κόντρα στον κορωνοϊό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τόμας Μπαχ

Ο ισχυρός άνδρας της ΔΟΕ τόνισε επίσης ότι δε θέλει να φανταστεί την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

«Η διεξαγωγή του Ολυμπιακού,  το τουρνουά με κλειστές τις πόρτες δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θέλουμε, όμως δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο κόσμος σε δύο μήνες...

Μεταξύ των σεναρίων εξετάζουμε και τον αντίκτυπο που θα είχε μία πιθανή καραντίνα στην οποία θα μπουν όλοι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Αγώνες»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top