Κορωνοϊός: Το μεγάλο «ευχαριστώ» των Ελλήνων διεθνών

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει ξανά

Έλληνες διεθνείς

Με ένα ξεχωριστό βίντεο, οι Έλληνες διεθνείς είπαν το δικό τους ευχαριστώ στους ήρωες της καθημερινότητας που έδωσαν τη μάχη με τον κορωνοϊό,  αλλά και σε όλο τον κόσμο για την υπεύθυνη  στάση που έδειξε με το lockdown.

Μεγάλη Βρετανία: Πώς θα μεταδίδονται οι αγώνες εν μέσω κορωνοϊού;

Αναλυτικά

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη ζωή μας! Μετά από 50 ημέρες πλήρους αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στο χορτάρι και προετοιμάζονται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.  Δεν ξεχνούν όμως τους χιλιάδες ήρωες της σκληρής καθημερινότητας του τελευταίου διμήνου, τους ανθρώπους που αντιστάθηκαν κι άντεξαν στην επέλαση του COVID-19 και βοήθησαν αποφασιστικά χιλιάδες συνανθρώπους μας, ώστε να ξεπεράσουν τον ιό και να επανέλθουν υγιείς στο σπίτι και την οικογένειά τους: το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς όλων των δομών υγείας της χώρας μας, τους οδηγούς, νοσηλευτές και γιατρούς του ΕΚΑΒ, όλους εκείνους που έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα στα ασθενοφόρα, τα νοσοκομεία, τα εργαστήρια, τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σ' αυτούς τους ξεχωριστούς συμπολίτες μας, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αφιερώνουν την επιστροφή τους στα γήπεδα και τη νέα ποδοσφαιρική καθημερινότητα!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top