Η Λάτσιο «προκαλεί» τη Γιουβέντους

«Εγώ θα δεχόμουν να δώσουμε και ένα ματς μόνο» ανέφερε ο Κλαούντιο Λοτίτο

Κλαούντιο Λοτίτο

«Τώρα είμαι μόνο έναν πόντο πίσω από την Γιουβέντους και μόνο επειδή έγινε το Γιούβε-Ίντερ. Όμως στον αγώνα του πρώτου γύρου νίκησε 3-1 η Λάτσιο την Γιουβέντους και με το ίδιο σκορ την νικήσαμε και στο ιταλικό Σούπερ Καπ. Και έπρεπε να δώσουμε ακόμα τον αγώνα στο Τορίνο. Η Ίντερ που έχει 8 πόντους λιγότερους από εμάς και η Αταλάντα με 14 πόντους λιγότερους, δεν νομίζω πως θα πρέπει να πάρουν  μέρος στα πλέι οφ. Εγώ θα δεχόμουν να δώσουμε και ένα ματς μόνο, όπου θα κριθεί το πρωτάθλημα κόντρα στην Γιουβέντους».

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ανυπομονεί για την επανέναρξη των αγώνων

 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στο πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο, οποίος θέλει ο τίτλος στην Ιταλία να κριθεί, ουσιαστικά, σε έναν τελικό με την Γιουβέντους. Ο Λοτίτο ανέφερε μιλώντας στη "Repubblica":

Επεισόδια στον Κορυδαλλό - Έκαψαν σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού

«Με φωνάζουν Λοτίτο ο ιολόγος, ο επιστήμονας, αλλά στην Λάτσιο διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Μπορούμε να κάνουμε διαγνωστικά τεστ και έχω εφοδιάσει με μάσκες και άλλους προέδρους. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Φορμέλο, έχω  καρδιολόγο, παθολόγο, όπως επίσης ωτορινολαρυγγολόγο και ουρολόγο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top