Επεισόδια στον Κορυδαλλό - Έκαψαν σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού

Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ στον σύνδεσμο

Οπαδική σελίδα στο facebook έβγαλε στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση ανεγκέφαλων στον σύνδεσμο φιλάθλων Ολυμπιακού, στον Κορυδαλλό. Περίπου 30 άτομα πέταξαν μολότοφ, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κτίριο και σε παρακείμενα αυτοκίνητα.

Ποιος κορωνοϊός και ποια καραντίνα, οι ανεγκέφαλοι δεν καταλαβαίνουν από πανδημίες, θανάτους και περιοριστικά μέτρα. Φορώντας κράνοι και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας καδρόνια, περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών, στον Κορυδαλλό και εκτόξευσαν βροχή από μολότοφ.

Οι άγνωστοι ξεκίνησαν την καταδρομική πορεία τους πεζοί, από κάθετο δρόμο με την κάλυψη λεωφορείου για να μην γίνουν αντιληπτοί, την ώρα που ένας εξ αυτών που επέβαινε σε μηχανή τραβούσε βίντεο το οποίο ανέβηκε χθες σε οπαδική σελίδα στο διαδίκτυο. 

Όταν βγήκαν στην οδό Ταξιαρχών, άναψαν τις μολότοφ και ξεκίνησαν την επίθεση, αδιαφορώντας για τις περιουσίες των κατοίκων. 

Αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στον σύνδεσμο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό και την προσαγωγή τυχόν υπόπτων. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top