Πρόεδρος Μπρέσια: «Τρέλα η επιστροφή στα γήπεδα!»

Ο ισχυρός άντρας της Μπρέσια πάτησε πόδι

Μάσιμο Τσελίνο

Την ώρα που η UEFA έχει βάλει στόχο να ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα συνεχίζουν να παίζουν μπάλα μέσα στο κατακαλόκαιρο, υπάρχουν φωνές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως αυτή του προέδου της Μπρέσια,  Μάσιμο Τσελίνο,  που κάνουν λόγο  για απόλυτη τρέλα δίχως το παραμικρό νόημα τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο από τον κορωνοϊό.

 

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας απείλησε μάλιστα με αποχώρηση της Μπρέσια από το κανπιονάτο αν  συνεχιστεί η σεζόν!

Μπάλα μέχρι τον... Αύγουστο!

Το μεγάλο αφεντικό της Μπρέσια και πρώην ιδιοκτήτης της Λιντς, μίλησε στην Gazzetta dello Sport και ξεσπάθωσε για όσα διαδραματίζονται και ακούγονται δεξιά κι αριστερά για την συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου και όσα σχέδια κάνει η UEFA για τα μεγάλα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε σταματήσει, καμία ομάδα δεν θα επιστρέψει όπως ήταν πριν... Τα γήπεδα θα είναι άδεια και υπάρχει ρίσκο για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Phillipe Nover: Από τα νοκ άουτ στα ρινγκ, στη μάχη με τον κορωνοϊό

Για εμένα είναι τρέλα να επιστρέψουμε. Αν μας αναγκάσουν είμαι διατεθειμένος να πάρω την ομάδα και να μην κατέβει σε κανένα ματς προς σεβασμό των πολιτών της Μπρέσια που περνούν δύσκολες στιγμές και φυσικά προς τιμήν της μνήμης όσων χάθηκαν και δεν είναι πλέον ανάμεσά μας...» ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top