Μεταγραφή μεγατόνων - Η Γουλβς δίνει 25 εκατομμύρια για τον Ποντένσε

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στην 20η αγωνιστική

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο στο Ηράκλειο, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της εμβόλιμης εικοστής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να χάσουν τον Ποντένσε, καθώς η Γουλβς φέρεται να κατέθεσε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο άσο.  

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν επτά εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ποντένσε από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και δεν το μετανιώνουν, καθώς εκτός από όσα πρόσφερε αγωνιστικά ο Πορτογάλος άσος, κάνοντας ουσιαστικά απόσβεση με τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ετοιμάζονται τώρα να τον πουλήσουν στην τετραπλάσια τιμή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν παρασύρετε, όμως, από την μεταγραφολογία και τα τεράστια ποσά που πέφτουν στο τραπέζι, καθώς για εκείνον προέχει η αυριανή δύσκολη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων

Σημαντικό ματς θα γίνει και στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, αλλά το ενδιαφέρον αναμένεται να κλέψει η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που θα γίνει το μεσημέρι σε ξενοδοχείο του κέντρου με τη συμμετοχή μελών της ΟΥΕΦΑ και τους υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρα Αυγενάκη. 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της εικοστής αγωνιστικής έχει ως εξής:

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, 2020

-ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

-ΒΟΛΟΣ - AEK

-ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, 2020

-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 

-ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ 

-ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top