Κόπα Αμέρικα: Στην Οκτάδα Αργεντινή και Κολομβία

Νικηφόρα πρεμιέρα για το Κύπελλο Αφρικής

Στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκαν χθες η Κολομβία που νίκησε τη Παραγουάη και η Αργεντινή που επικράτησε 2-0 του Κατάρ. Στο Κύπελλο Αφρικής που διεξάγεται στην Αίγυπτο η Αλγερία νίκησε 2-0 τη Κένυα.  

Έστω και την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι πέτυχε τη πρώτη της νίκη με 2-0 επί του Κατάρ και προκρίθηκε στους 8 του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα. 

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, ο Λαουτάρο άνοιξε το σκορ για την Μπιάνκο Σελέστε. Στο 45’,  το Κατάρ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπασάμ με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Αρμάνι.

Οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του ματς, ο Αγουέρο σκόραρε λυτρώνοντας τους Αργεντινούς.  Στο άλλο ματς του δευτέρου ομίλου, η Κολομβία, με γκολ του Γκουστάβο, νίκησε 1-0 τη Παραγουάη και πέρασε πρώτη με εννέα βαθμούς στα προημιτελικά.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το Κύπελλο Αφρικής η Αλγερία, καθώς νίκησε 2-0 τη Κένυα.

Στο 34', ο Οντιαμπό ανέτρεψε τον Μαχρέζ μέσα στην περιοχή και ο Μπουντετζά έκανε το 1-0 για την Αλγερία. 

Δυο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έγινε το 2-0. Ο Μαχρέζ σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ματάσι, έχοντας βρει και σε σώμα αμυντικού.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top