Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό

Τι απαντά ο super star της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ

Για βιασμό κατηγορεί τον Νεϊμάρ μια νεαρή Βραζιλιάνα, η οποία υποστηρίζει ότι έκανε έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της σε ξενοδοχείο στο Παρίσι στα μέσα Μαΐου.

Σύμφωνα με το Associated Press, η νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν μυστικά, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν την προσκάλεσε στο Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Κατόπιν εμφανίστηκε μπροστά της μεθυσμένος, άρχισε να της συμπεριφέρεται άσχημα και τελικά τη βίασε. 

Την Κυριακή ο Νεϊμάρ πέρασε στην αντεπίθεση και σε ένα βίντεο επτά λεπτών στα social media του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα «του την είχε στημένη».

Δημοσίευσε μάλιστα ολόκληρο το ιστορικό των διαδικτυακών τους συζητήσεων, στο οποίο η καταγγέλλουσα του έχει στείλει «ροζ» φωτογραφίες της και βίντεο κατά τη διάρκεια του φλερτ τους. 

«Αυτές είναι προσωπικές στιγμές αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τις κοινοποιήσω για να αποδείξω την αθωότητά μου», αναφέρει στο βίντεο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην αρχή του βίντεο λέει:

«Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια βαριά λέξη, πολύ σοβαρή αλλά γι' αυτό κατηγορούμαι. Έχω εκπλαγεί, είναι κάτι πολύ θλιβερό και άσχημο, επειδή όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι είδους άνθρωπος είμαι κι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο».

Πάντως ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με τη συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά τόνισε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. 

«Ελπίζω η δικαιοσύνη να δει αυτά τα μηνύματα και να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη. Ποστάρω αυτό το βίντεο με μεγάλη θλίψη, όμως έπρεπε να δώσω εξηγήσεις τόσο για το δικό μου καλό, όσο και για το καλό της οικογένειάς μου. Ζητώ συγγνώμη από τους δικούς μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Ήταν μια παγίδα κι εγώ έπεσα μέσα. Όμως έμαθα το μάθημά μου», κατέληξε ο νεαρός άσος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top