Λίβερπουλ – Τότεναμ: Όλα τα βλέμματα στον τελικό του Champions League

Ατέλειωτο πάρτι από τους Άγγλους οπαδούς στους δρόμους της Μαδρίτης

Ένα ατέλειωτο πάρτι στους δρόμους της Μαδρίτης έζησαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Τοτεναμ, περιμένοντας για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Champions League, που ξεκινά στις 10 μ.μ.   

Πρόκειται για ένα αγγλικό εμφύλιο που στέφει τον ποδοσφαιρικό βασιλιά της Ευρώπης 

Ο θρόνος στο Wanda Metropolitanο  χωράει μόνο ένα και το παλάτι τη Μαδρίτης απόψε θα είναι  στρωμένο με πολλά   δισεκατομμύρια ευρώ!

150 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει το μεγάλο αστέρι της Λιβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ και άλλα τόσα το αντίπαλο δέος  Χαρι Κέιν της Τοτεναμ    

Η αξία της Λίβερπουλ αποτιμάται στα 950 εκατομμύρια ευρώ και της  Τότεναμ στα 850 εκατ. ευρώ.   

Κι όμως τα μηδενικά χάνουν την αξία τους  μπροστά στην λάμψη του ποδοσφαιρικού αντικειμένου του πόθου! 

Οι οπαδοί ονειρεύονται  και πληρώνουν μια περιουσία για ένα εισιτήριο.   

Όσο για τους στρατηγούς  των πάγκων;   
«Είμαι λοιπόν αυτή τη στιγμή ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ τα τελευταία επτά χρόνια, τουλάχιστον στους  ημιτελικούς. Αν μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό, κανείς δεν θα το αγόραζε» δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ  Γιούργκεν  Κλοπ, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο ο προπονητής της Τότεναμ  Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:   «Πιστεύω ότι  η Liverpool    πιστώνει κάθε επιτυχία στον  Κλοπ, έναν φανταστικό προπονητή, στο προπονητικό προσωπικό και σε όλους τους παίκτες».  

Ή ώρα της αλήθειας πλησιάζει.  Όπως όμως και να έχει το τρόπαιο «επιστρέφει  σπίτι»  όπως τραγουδούσαν πριν ένα χρόνο στο Μουντιάλ  οι Άγγλοι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top