Σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός αγώνων για έξι μήνες ο Βεϊρίνια

Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του στα social media

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε για τον ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται την επόμενη αγωνιστική να πανηγυρίσει (εκτός απροόπτου, αφού αρκεί μια ισοπαλία εντός έδρας με τον Λεβαδειακό) το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βεϊρίνια, τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απουσία έξι μηνών από τα γήπεδα.

Super League: Δεν το σήκωσε ο ΠΑΟΚ, έπεσε ο Λεβαδειακός

Οι εκτιμήσεις από τις εξετάσεις που έκανε ο Πορτογάλος άσος μιλούν για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και επίσημα.

Το μήνυμα της συζύγου του

Η σύζυγος του Βεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου, σε μήνυμά της στο Instagram έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο, αποκαλύπτοντας τη «δέσμευση» του Πορτογάλου άσου για το πρωτάθλημα, όταν γύρισε από τη Γερμανία για να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ.

«Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες "το' χουμε" και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονιά! Αντρέ, εσένα περιμένει ο τίτλος», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Βάσω Βεργίδου – Βεϊρίνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25/8/2018 ξεκίνησε αυτο το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκει πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες απο το σπίτι ελεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα απο την πορεία σου όλη την χρονια! Όλος κόσμος ειναι δίπλα σου ξερει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκει που έπρεπε. Αντρε εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γυρισες για αυτό, μας το είπες ,και το εκανες ..... ❤️σε αγαπώ !!

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top