Η Ελλάδα στο πλευρό του Τσιτσιπά: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη με Ναδάλ

Αύριο στις 10.30 ο αγώνας

Με "κομμένη την ανάσα"  ολόκληρη η Ελλάδα, περιμένει την αυριανή μονομαχία του «χρυσού παιδιού» του τένις Στέφανου Τσιτσιπά με τον θρυλικό Ισπανό τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ,  με φόντο την πρόκριση στον τελικό του «Αυστραλιανού Όπεν».  

Η ψυχραιμία του τσακίζει κόκαλα ακόμη κι  όταν όλα κρέμονται σε μια κλωστή. «Κρύο αίμα», βλέμμα  διαπεραστικό και στυλ παιχνιδιού αριστοκρατικό.

Ο εκρηκτικός Μακ Ένρο, π΄ρωην παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις,  τον έχρισε διάδοχό του: 

«Διαθέτει και Μεσογειακό ταπεραμέντο που όμως φιλτράρεται, σε τόνους ιδρώτα  στις ακαδημίες του Πάτρικ Μουράτογλου», είπε ο ίδιος για τον Στέφανο.      

Και τώρα σιγή ασυρμάτου, αλλά και μια υπόσχεση, ενόψει της «μητέρας των μαχών» με τον Ράφα Ναδάλ, που στις δυο προηγούμενές μονομαχίες τους είχε βγει νικητής.

Σε λίγες ώρες ο Στέφανος θα κοιτά στα μάτια τον μυθικό αντίπαλό αλλά δεν θα είναι μόνος. Οι ομογενείς στην Αυστραλία είναι ήδη στο πόδι.  

Η  αγαπημένη του φίλη Μαρία Σάκκαρη του στέλνει μέσω του STAR τις ακριβές ευχές της.  

Κι οι ευχές εκατομμύριων Ελλήνων θα συνοδεύουν αυτές της γιαγιάς του Στέφανου από το Προάστιο Καρδίτσας, που δεν μπορεί να δει  αλλά καμαρώνει για τον εγγονό της. 

«Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου, και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγόνου μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου», λέει συγκινημένη. 

Η έως τώρα πορεία του Στέφανου στο "Αυστραλιανό Όπεν" μεταφράζεται σε 680.00 ευρώ  Αν προκριθεί στον τελικό θα γίνει πλουσιότερος κατά 1 εκ ευρώ. Και αν σηκώσει το… "τιμημένο" θα  εισπράξει 2 εκ ευρώ.    

Ωστόσο, έχει ήδη γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα σε γαλανόλευκο φόντο.   

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top