H Serena Williams, η μητρότητα και το σεξ

«Αισθανόμουν ότι δεν ήμουν καλή μαμά» ανέφερε χαρακτηριστικά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Μήνυμα προς άλλες μητέρες να μη νιώθουν παράξενα αν μετά τη γέννα παρουσιάζουν συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης έστειλε η κορυφαία τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς.

«Είναι εντελώς φυσιολογικό να αισθάνομαι ότι δεν κάνω αρκετά για το μωρό μου. Τα έχουμε όλες περάσει. Εργάζομαι πολύ, προπονούμαι και προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται καλύτερη αθλήτρια» είπε σε συνέντευξή της.

Αφορμή για την εκ βαθέων εξομολόγηση της αθλήτριας η οποία έγινε μέσω Instagram με την ίδια να αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα ,ήταν η ήττα της στο τουρνουά τένις του Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Εκεί που έλαμψε το αστέρι της δικής μας Μαρίας Σάκκαρη. 

«Η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για μένα. Όχι μόνο δέχτηκα κάποια σκληρά προσωπικά χτυπήματα, αλλά ήμουν χάλια. Αισθανόμουν ότι δεν ήμουν καλή μαμά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top