Υποδοχή ηρώων στη Θεσσαλονίκη για τους κυπελλούχους του ΠΑΟΚ

Γλέντι μέχρι το πρωί για τον Δικέφαλο του Βορρά και το repeat στο Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πανάξια κυπελλούχος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο με τη νίκη του στον τελικό, για δεύτερη συνεχή χρονιά, επί της ΑΕΚ με 2-0. Οι πανηγυρισμοί των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά ήταν έξαλλοι σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι πανηγυρισμοί που άρχισαν  εντός γηπέδου είχαν επίκεντρο τον τιμωρημένο Ιβάν Σαββίδη  με του οποίου το πρόσωπο σε μάσκες εμφανίστηκαν  οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

 Σχεδόν όλοι τους μίλησαν σαν να είχαν κατακτήσει το νταμπλ στις δηλώσεις τους και έκαναν  λόγο για κλοπή του πρωταθλήματος. Καυστικότερος όλων ο Βιεϊρίνια που απάντησε με σκληρά λόγια στους Βράνιες και Σιμόες.

Η επιστροφή  της αποστολής του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη σημαδεύτηκε από  εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών της ομάδας. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»  έγινε η αρχή.  Ο Ιβάν Σαββίδης είχε και εδώ την τιμητική του, ενώ  στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο κόσμος  ήταν φυσιολογικά περισσότερος.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε και πάλι, με τους οπαδούς  της ομάδας να  φωνάζουν «βγάλε το πιστόλι πρόεδρε!» και να του θυμίζουν έστω και άθελά τους έναν από τους λόγους που έμπλεξε με δικαστικές περιπέτειες η ομάδα τους.

Στη διαδρομή από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης επικρατούσε πανδαιμόνιο,  με αυτοκίνητα και μηχανάκια να συνοδεύουν την αποστολή.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε κάτω από τον Λευκό Πύργο, με το σκηνικό του ενθουσιασμού να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top