Μπέιγουοτς έκανε τις εξέδρες του Βελοντρόμ η Πάμελα Άντερσον...

Πήγε να καμαρώσει τον σύντροφό της Αντίλ Ραμί

Η ξανθιά σεξόβομβα που διατηρεί σχέση με τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί, σταμάτησε να τρέχει στις παραλίες και τρέχει από γήπεδο σε γήπεδο για να παρακολουθήσει τον καλό της να αγωνίζεται...

Η πληθωρική Πάμελα δεν έφερε γούρι στον Μήτρογλου  που είδε τον διαιτητή να του αρνείται πέναλτι, στην Γερμανία όμως ένας άλλος πρώην ερυθρόλευκος ο Παναγιώτης Ρέτσος σκόραρε στη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Λειψίας με 4-1.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά, αφού είδε την ομάδα του να αποκλείεται από το Τσάμπιονς Λιγκ το έριξε στο τραγούδι.

Ο άσος των μπέμπηδων που σκόραρε στο πρόσφατο ντέρμπι με την Σίτι ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο δείχνει τις ερμηνευτικές του ικανότητες με συνοδηγό των Γκριζμάν.

Δύσκολο έργο για Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα στο Champions League

Μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ οι πολίτες έχουν και σήμερα δύσκολο έργο, καθώς θα υποδεχθούν την Λίβερπουλ με στόχο να ανατρέψουν το 3-0 με το οποίο ηττήθηκαν στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο ματς της ημέρας η Ρόμα θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα που νιώθει άνετα μετά τη νίκη της με 4-1 στο Καμπ Νου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top