Προβάδισμα πρόκρισης για την Ντιναμό Κιέβου

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Αήττητη στο Europa League παρέμεινε χθες η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι είδε την Διναμό Κιέβου να προηγείται στο σκορ στο Ολυμπιακό στάδιο στο 19', με τον Τσιγκάνκοφ. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Αντάρεβιτς στο 80, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο Κίεβο.

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Η Ένωση στρέφει πλέον την προσοχή της στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Την ίδια μέρα ο επικεφαλής της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην Λαμία, ενώ ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ που κινδυνεύει με πρόστιμο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο Δικέφαλος απειλείται βάσει του κατηγορητηρίου μόνο με πρόστιμο.

Στο μεταξύ ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται από αυτή την αγωνιστική η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top