Ασταμάτητη η Μπαρτσελόνα πέρασε και από το Σαν Σεμπαστιάν

Η Λίβερπουλ σταμάτησε το αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι

Ούτε στο Ανοέτα σταμάτησε η αήττητη πορεία της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδαδ με γκολ του Γουίλιαν Ζοσέ στο 11ο λεπτό και του Χουανμι στο 34 κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει άλλη μια νίκη. Αρχικά ο  Παουλίνιο στο 39’ μείωσε το σκορ, με τον Σουάρες στο 50ο λεπτό να πετυχαίνει το 2-2. Ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών και στο 71’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 85 ο Μέσι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για την Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ σταμάτησε το αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι

Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Τσάμπερλεν. Η Σίτι κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Σανέ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 59’  ο Φιρμίνιο έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 61 ο Μανέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Επτά λεπτά αργότερα ο Έντερσον έδωσε τη μπάλα στο Σαλάχ που δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 4-1. Η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει και νστο 84 ο Σίλβα μείωσε σε 42, ενώ στο πρώτο λεπτό τω καθιυστερήσεων ο Γκουντογκάν διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top