Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

Η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη - Πρώτη ενημέρωση: 04-01-2018 23:45

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Ποδοσφαιριστές που ο Ευγένιος Γκέραρντ ανέδειξε όπως οι Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Γιάννης Σαμαράς, Μύρων Σηφάκης, Γιώργος Βλαστός, Παύλος Αδάμος, Θανάσης Κολιτσιδάκης, Νίκκι Παπαβασιλείου και Μίλτος Ανδρεανίδης βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κοιμητήριο της Ελιάς Ηρακλείου Κρήτης, για να πουν το τελευταίο αντίο στο σπουδαίο άνθρωπο που υπήρξε ο μακροβιότερος ξένος προπονητής σε πάγκο ελληνικής ομάδας.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

Ο «Γκεραρντάκης», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά λόγω της αγάπης του για την Κρήτη, πέθανε την Τρίτη στο σπίτι του στην Ελιά, βυθίζοντας σε θλίψη όλη τη χώρα.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

Το φέρετρό του ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του ΟΦΗ, αφού ήταν ένας  σύλλογος που αγάπησε και αναδείχθηκε σε σύμβολό του, οδηγώντας τον σε μοναδικές επιτυχίες.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

Την Τετάρτη η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο σπίτι του στην Ελιά.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ

 

Ο Γκέραρντ ρθε στην Ελλάδα το  1985. Από τότε έως και το 2000 ήταν προπονητής του ΟΦΗ και έγινε ο μακροβιότερος ξένος προπονητής σε πάγκο ελληνικής ομάδας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top