Δίωξη κατά του Mourinho για φορολογική απάτη ύψους 3.3 εκατομμυρίων ευρώ

Μπλεξίματα για τον ισχυρό άντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Νέα ενημέρωση: 03-11-2017 21:08

Άσχημα ξεκίνησε η Παρασκευή για τον Mourinho ο οποίος πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου της Μαδρίτης προκειμένου να απολογηθεί για υπόθεση φοροδιαφυγής, κατά τη θητεία του στη Ρεάλ.

Η διεύθυνση οικονομικού εγκλήματος καταλογίζει στον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύο αδικήματα κατά του Δημοσίου, και η  εισαγγελία της Μαδρίτης άσκησε ποινική δίωξη κατά του Mourinho για φορολογική απάτη ύψους 3.3 εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο  2010- 2013, όταν δηλαδή εκείνος βρίσκονταν στον πάγκο των «Μερένχες».

Ο Mourihno από τη μεριά του ισχυρίζεται πως είναι αθώος λέγοντας πως έχει καταβάλει σε φορολογία περί τα  26 εκατ. ευρώ.

«Είναι απλό. Έφυγα από την Ισπανία το 2013 με την πεποίθηση και την ενημέρωση πως η κατάστασή μου με τις φορολογικές αρχές είναι νόμιμη. Ύστερα από μερικά χρόνια με ενημέρωσαν πως ξεκίνησε έρευνα και για να εξομαλυνθεί η κατάσταση έπρεπε να πληρώσω ένα Χ ποσό. «Δεν απάντησα, δεν διαφώνησα. Πλήρωσα και υπέγραψα πως έχω συμμορφωθεί και πως η υπόθεση έχει κλείσει. Γι” αυτό ήρθα σήμερα εδώ για πέντε λεπτά, για να ενημερώσω τον δικαστή για ότι ακριβώς είπα και σε σας. Τίποτα άλλο», τόνισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο.

Πηγή Video: AP

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top