Άρση Βαρών: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται μετάλλια και διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό Παίδων-Κορασίδων

Έφτασε η ώρα για νέα ολυμπιακά μετάλλια

Ο στόχος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Παίδων-Κορασίδων -15χρονών και -17χρονών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Κόσοβο.

Σιγά σιγά και σταθερά παίρνει σάρκα και οστά ο σχεδιασμός της ΕΟΑΒ επενδύοντας στις μικρές ηλικίες που θα αποτελέσουν το θεμέλιο για γερές βάσεις για το μέλλον.

Ο Βαγγέλης Γαλατσιάτος  κατάφερε να σηκώσει  την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σημείο της σάλας  και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο  στην κατηγορία των 94κ -17χρ κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.Τιμητική διάκριση και για την Ελληνίδα αθλήτρια Σαλπιγγίδου Άννα η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των +75κ -15χρ  της κατηγορίας U15.


Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα αθλήτρια  κατέκτησε 2 ασημένια και ένα χάλκινο καθως σηκώνοντας 71κ αρασε (3η) 87κ επολέ ζετέ (2η) και 158κ σύνολο (2η).

Όσον αφορά την Εθνική ομάδα έως 15 ετών: η  Χρυσή Λιονή κατέκτησε την  6η θέση  στην κατηγορία των Κ15 σηκώνοντας  115κιλά, η Μαρία Δήμητρα Μυρίλλα ήρθε 7η στην  κατηγορία 63kg και 127kg στο σύνολο, την 2η θέση κατέλαβε ο Δημήτριος Τσιτλακίδης στην κατηγορία  62Kg και 186κιλών στο σύνολο, την  7η θέση πήρε ο Γαβριήλ Χουτσισβίλι στην κατηγορία  94kg  και 215κιλών στο  σύνολο, την  4η θέση ο  Ιωάννης Καρυπίδης στην κατηγορία 94kg και 195 κιλά σύνολο, ενώ όσον αφορά την  Εθνική Ομάδα έως 17 ετών  την 12η  θέση  κατέκτησε η Αναστασία Αναστασιάδου στην κατηγορία  63kg.

 

Δείτε στο video  την εμφάνιση της Αναστασιάδου Αναστασίας, του Καρυπίδη Ιωάννη και του Γαβριήλ Χουτσισβίλι.

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top