Πάμπλουτος αλλά απογοητευμένος από… «χυλόπιτα» ο Νεϊμάρ

Είναι πολλά τα λεφτά για να μην είσαι ευτυχισμένος

Απόσβεση στο αστρονομικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ οποίο δαπάνησε για να αποκτήσει τον Νειμάρ, άρχισε να κάνει η Παρί, η οποία έβγαλε μέσα σε μόλις έξι ώρες 1  εκατομμύριο ευρώ από τις πωλήσεις της φανέλας του βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Τα σχεδόν 665 χιλιάδες ευρώ τα οποία θα κερδίζει μηνιαίως από τους παριζιάνους έχουν ενθουσιάσει τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ που τραγουδά από την χαρά του.

Ο Νεϊμάρ κάνει την εμφάνισή  του στο Παρκ Ντε Πρενς στο Παρίσι πριν την αναμέτρηση με την Αμιέν και γνωρίζει την αποθέωση.

Αν και δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής λόγω κάποιον εγγράφων που δεν έχουν φτάσει από την Ισπανία,  ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήρε μια πρώτη γεύση από το παριζιάνικο κοινό.

Μπορεί ο ίδιος να υποστηρίζει ότι δεν έφυγε για τα λεφτά από την Βαρκελώνη, αλλά για την δόξα, η φωτογραφία που δείχνει όμως την επιταγή με το αστρονομικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο κατέθεσε η Παρί στην Μπάρτσα με τα μηδενικά να ξεχειλίζουν από το χαρτί, προκαλεί ίλλιγο, κάνοντας τον ιδιοκτήτη της Παρί Νασέλ Αλ Κελαιφί να αναφωνήσει «είναι πολλά τα λεφτά Νείμάρ».  

Αυτό που κατάφερε πάντως ο Κελαίφί είναι να αλλάξει την ατζέντα γύρω από τον Κατάρ,  το οποίο κυριαρχεί πλέον στις ειδήσεις λόγω της μεταγραφής του Νεϊμάρ και όχι λόγω της τρομοκρατίας.

ΟΙ Παριζιάνοι  άρχισαν να κάνουν ήδη απόσβεση των χρημάτων που κατέβαλαν στους Καταλανούς, καθώς την πρώτη μέρα διάθεσής της ήδη η φανέλα της Παρί με το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ πούλησε περισσότερα από 10.000 κομμάτια σε 6 ώρες και έβαλε στα ταμεία της ομάδας περίπου 1 εκ. ευρώ...

Έτσι, ο Νεϊμάρ που ετοιμάζεται να γίνει βασιλιάς στο Παρίσι,  είχε κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος και αποφάσισε να πει ένα τραγούδι το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο ο νέος του συμπαίκτης Μάρκο Βεράτι!

Στο μεταξύ τα 665.000 υρώ με τα οποία θα αμείβεται μηνιαίως ο βραζιλάνος άσος μπορέι να το κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τα λεφτά όμως, όπως φαίνεται δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη της πρώην του αγαπημένης Μπρούνα Μαρκεζίν,  η οποία αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ζωή του.

Τι κι αν ήθελε να την παντρευτεί,  η 21 ετών Μπρούνα του είπε αντίο και φωτογραφίζεται χαρούμενη με φόντο τον πύργο του Αιφελ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top