Οι μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση επιθετικού οι πράσινοι- Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν κανονικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Βέλγων

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν κανονικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Βέλγων Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ και του Οτζίτζα Οφόε από τη Λέγκια Βαρσοβίας, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στις αγωνιστικές απαιτήσεις του τριφυλλιού. Χθες, ο Όμρι Άλτμαν, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Στην Αθήνα αναμένεται ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Λιβάγια προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός που θα αγωνιστεί στην Ένωση δανεικός από την Λας Πάλμας, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Πολωνία και το Κίελτσε, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ, και πάλι, θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Μακ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον δανεισμό του και αναλαμβάνει να καλύψει το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης στη ρωσική ομάδα, το οποίο ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top