Ο Ρονάλντο κέρδισε την «Χρυσή Μπάλα» και ξέσπασε για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

"Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι" δήλωσε χαρακτηριστικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε την Χρυσή Μπάλα

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ανακηρύχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής όμως είπε στο γαλλικό περιοδικό France Football, έχει ανάμεικτα συναισθήματα αφού από την μία νιώθει μεγάλη χαρά που κέρδισε την «Χρυσή Μπάλα» και από την άλλη είναι δυσαρεστημένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αποκρύψει από την εφορία 150 εκατομμύρια ευρώ.

«Σίγουρα είναι μια δύσκολη διαδικασία στην οποία υποβάλλομαι όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, ο γιος μου, οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων επισκίασε, κατά κάποιο τρόπο, την χαρά μου για τη 'Χρυσή Μπάλα'. Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει. Και με πονά, επίσης, διότι γνωρίζω ότι δεν έχουμε κάνει κάτι κακό. Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι και έτσι αισθάνομαι εγώ. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια»  είπε χαρακτηριστικά ο άσος των Μεδριλένων και πρόσθεσε:

«Μπορώ να καταλάβω όταν οι άλλοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου, με τους φίλους μου, με τις διακοπές μου, με τη σύντροφό μου... Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα θέμα τόσο σοβαρό, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι μου έχουν αναλάβει την υπόθεση». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top