Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Δείτε την ανακοίνωση

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος
Δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκαν ότι έγιναν κάτω από το βάρος του φορτισμένου κλίματος που επικρατούσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συνεχίσει κανονικά στα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για την πρόθεσης της παραίτησης του από την προεδρία.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεσή τους και παράλληλα υπογράμμισαν ότι θα υποβάλουν και αυτά παραίτηση εφόσον εμμείνει ο κ. Αλαφούζος. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό.

Συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της κρισιμότητας της απόφασης, θα πρέπει να προηγηθούν Γενικές Συνελεύσεις από τα εμπλεκόμενα μετοχικά μέρη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ δίχως περιστροφές καταδικάζει της πράξεις βίας και τα μεμονωμένα περιστατικά ρίψης φωτοβολίδων δύο ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα.

Η απόλυτα λανθασμένη και ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει την έναρξη της αναμέτρησης, οδήγησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στην ομόφωνη απόφαση να απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για ειρηνική κινητοπ��ίηση την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπροστά στην ιστορική έδρα μας. Σύνθημα μας είναι ένα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Επιθυμία μας είναι η διαμαρτυρία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top