Χρυσάφι στα πόδια του Μέσι!

Κατά 250 εκ. ευρώ αναμένεται να "φουσκώσει" ο τραπεζικός του λογαριασμός

Χρυσάφι στα πόδια του Μέσι!

​Σύμφωνα με σημερινό (Τρίτη 18/3) δημοσίευμα της "As", ο Λιονέλ Μέσι έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στο "Καμπ Νόου" μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το ποσό αυτό μπορεί μάλιστα να διπλασιαστεί αν συνυπολογιστούν τα μπόνους επίτευξης στόχων που προβλέπονται στο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως για να μείνει για άλλα πέντε χρόνια στη Βαρκελώνη ο τραπεζικός λογαριασμός του Αργεντίνοι άσου θα φουσκώσει κατά 250 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μέσι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ως τον Ιούνιο του 2018, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται αυτή τη στιγμή στα 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα στον αγγλικό τύπο ήθελαν τη Μάντ��εστερ Σίτι να είναι έτοιμη να καταβάλει στους Μπλαουγκράνα τη ρήτρα στο συμβόλαιο του, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέροντας του επίσης 25 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον κάνει δικό της.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Οσασούνα ο Μέσι δήλωσε πάντως πως πρόθεση του είναι να τελειώσει την καριέρα του στους Καταλανούς και ότι είναι ευτυχισμένος στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top