Χριστούγεννα στο παρκέ για το ΝΒΑ

ΔΕΙΤΕ τους αγώνες

Χριστούγεννα στο παρκέ για το ΝΒΑ

Οι Ρόκετς πέρασαν με 111-98 από το Σαν Αντόνιο με κορυφαίο τον Τζέιμς Χάρντεν και τους Χάουαρντ-Τζόουνς να τον α��ολουθούν.

Οι Ρόκετς ήταν κυρίαρχοι στο ντέρμπι του Τέξας νικώντας με 111-98 τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 18 στην πρώτη περίοδο και όταν οι γηπεδούχοι αποπειράθηκαν να επιστρέψουν στο ματς, ο Τζέιμς Χάρντεν με 16 από τους 28 πόντους του στο τέταρτο δωδεκάλεπτο τούς έκοψε τη φόρα.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 15 πόντους και 20 ριμπάουντ μαζί με τον Τέρενς Τζόουνς που είχε 21 πόντους και 14 ριμπάουντ επικράτησαν κατά κράτος στις δύο ρακέτες.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι με 22 πόντους σε 24 λεπτά πάλεψε περισσότερο από τα «σπιρούνια», αλλά όπως παραδέχτηκε ο προπονητή τους, Γκρεγκ Πόποβιτς, «… ήταν μια ντροπιαστική ήττα. Μας έριξαν ένα χέρι ξύλο».

Την έβδομη νίκη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις του με τους Λέικερς πέτυχε το Μαϊάμι, με 101-95 στο Λος Άντζελες.

Έξι σερί νίκες έφτασε το Μαϊάμι, καθώς επικράτησε ίσως δυσκολότερα του αναμενόμενου των Λέικερς με 101-95 στο Staples Center. Ο Κρις Μπος και ο Ντουέιν Ουέιντ είχαν από 23 πόντους και ο Λεμπρόν Τζέιμς 19 για τους πρωταθλητές, που μετρούν επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις του ζευγαριού.

Ο Νικ Γιανγκ με 20 πόντους προσπάθησε μόνος του να κρατήσει τους «λιμνανθρώπους», που έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Κόμπι Μπράιαντ, στο ματς αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων έκανε τη διαφορά.

Νίκη Ουόριορς επί των Κλίπερς, που είχαν μοιραίο τον Κρις Πολ.

Σε ένα ματς-θρίλερ, που ολοκλήρωσε ιδανικά το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα οι Ουόριορς επικράτησαν 105-103 των Κλίπερς. Μοιραίος για τους τελευταίους ο Κρις Πολ, που είχε τρία άστοχα σουτ στα τελευταία 42 δευτερόλεπτα αγώνα.

Ο Ντέιβιντ Λι και ο Κλέι Τόμπσον είχαν από 23 για τους «πολεμιστές», τη νίκη των οποίων διαμόρφωσε ο Χάρισον Μπαρνς με δύο βολές στα 69’’ πριν το φινάλε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top