Champions League: Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός!

ΔΕΙΤΕ τα αντίπαλα ζευγάρια των "16"!

Champions League: Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα αντίπαλα ζευγάρια των «16» του Champions League σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ . Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού ήταν οι 7 ομάδες που κατέκτησαν την κορυφή, εκτός της Παρί Σεν-Ζερμέν, επειδή ήταν στον ίδιο όμιλο. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κληρωθούν μαζί οι ομάδες της ίδιας χώρας.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του ένα βαρύ όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που όμως περνά περίοδο κρίσης στο μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο λόγος γι�� τη Μαν. Γιουνάιτεντ, την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συναντήσουν, πρώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εν συνεχεία στο «Ολντ Τράφορντ». H κληρωτίδα στη Νιόν είχε μεγάλα κέφια και ανέδειξε σπουδαία ζευγάρια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα...

Οι πρώτες αναμετρήσεις των «16» θα γίνουν στις 18, 19, 25 και 26 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 11, 12, 18 και 19 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης

Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν

Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης

Ζενίτ - Ντόρτμουντ

Άρσεναλ - Μπάγερν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top