Καμμένος: Τελειώνει εδώ το παραμύθι – Δεν υπάρχει μεσάζων, νόμιμη η συμφωνία

Επίθεση σε Άδωνι: Θα αντιμετωπίσω στη Δικαιοσύνη πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων

Καμμένος: Τελειώνει εδώ το παραμύθι

«Το παραμύθι τελειώνει εδώ, ένα παραμύθι ψεύδους, κατασυκοφάντησης και λασπολογίας» είπε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για καθ’ όλα νόμιμη συμφωνία όσον αφορά τη συμφωνία πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και κατηγορώντας τη ΝΔ για στάση «εθνικής μειοδοσίας».

«Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στην Βουλή και έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα. Λασπολογία» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη:  «Πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τους αντιμετωπίσω στην δικαιοσύνη. Είναι διακρατική συμφωνία και δεν υπάρχει μεσάζων. Ουδείς ενδιάμεσος και ουδείς μεσάζων. Μάλλον είστε συνηθισμένοι από την διαφθορά στην οποία λειτουργούσατε εσείς».

«Ως υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατομμύρια στα ταμεία του Δημοσίου. Αλλάξαμε το νόμο και δεν υπάρχουν εδώ απόρρητα έγγραφα. Σε όλα τα διαβαθμισμένα έγγραφα σας έχω δώσει πρόσβαση. Στηρίχθηκαν όλα σε μια καταγγελία του κ. Λοβέρδου» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας πως τα πυρομαχικά που θα πωλούνταν, θα πληρώναμε για να καταστρέφαμε.

Διαβάστε ακόμη: «Γαλάζια» ομοβροντία κατά Καμμένου στη Βουλή: Ούτε τυρόπιτες σε ΚΨΜ δεν παίρνεις με τέτοιο έγγραφο!

Ο ίδιος, σημείωσε πως δεν έχει γίνει αναφορά του ταξιάρχου για το θέμα (τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Λοβέρδος) και πρόσθεσε: «Υπεκλάπη από τον υπολογιστή του ένα έγγραφο. Στο γραφείο μου ήρθε ο στρατιωτικός εισαγγελέας, για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα έγγραφα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε στον κ. Παπαδόπουλο (τον «μεσάζοντα» της υπόθεσης) λέγοντας «σας έχω μια έκπληξη»: «Το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εκπροσωπούσε την Σαουδική Αραβία. Επειδή με ρωτάτε αν ξέρω τον Παπαδόπουλο. Τον ξέρω από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο μακαρίτης Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός είχε αποφασίσει ότι θα έδινε δάνειο από την Εθνική προς την Ρωσία. Το 1991 με 40 επιχειρηματίες πήγε αποστολή στην Ρωσία με τον διοικητή της τράπεζας τότε τον κ. Γερμίδη και μαζί ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και εισέπραξαν 60 εκατομμύρια! Αυτός είναι ο Παπαδόπουλος που δεν ξέρετε! Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ».

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «τον κ. Παπαδόπουλο τον πήγε στο υπουργείο Άμυνας η κα Γεννηματά, τον Φεβρουάριο του 2014».

«Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συνοχή της. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους» είπε ο κ. Καμμένος σε υψηλούς τόνους, προσθέτοντας πως «ο γιος του Παπαντωνίου είναι από τα νέα στελέχη της ΝΔ».

"Ο Πατεράκης που έβγαζε σέλφι με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ είχε κάνει σε μένα το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα"

Ο Πάνος Καμμένος είπε πως πριν από έναν μήνα έλαβε ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα. Ζήτησε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του και πληροφορήθηκε ότι ήταν ο Γιώργος Πατεράκης, ο οποίος, όπως είπε, εμπλέκεται σε παλαιότερες υποθέσεις για εξοπλιστικά και είχε βγει πρόσφατα σέλφι με τον Άδωνι στη Γερμανία.

«Αυτός έστησε όλη την ιστορία με τον Σάφα και εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική. Είναι αυτός με τα υποβρύχια που έγερναν» είπε ο υπουργός Άμυνας, κάνοντας λόγο για «μέλος της συμμορίας σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top