Βγήκε από το μαιευτήριο η Ελεονώρα Μελέτη – Το βίντεο που ανέβασε!

Επιστροφή στο σπίτι με την κόρη της και το τρυφερό της μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 05:30 – ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική τομή, βάρους τριών κιλών.

Το απόγευμα της Τρίτης οι δυο  ευτυχισμένοι γονείς μαζί με τη μικρούλα τους, πήραν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους και είναι έτοιμοι για τη νέα τους ζωή.

Η τρισευτυχισμένη Ελεονώρα, ανέβασε ένα βίντεο κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό... θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιασώ για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγώ Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ όλο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοσηλευτικού ορόφου Ιασώ με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μας κ καλωσορίσατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο, τη μικρή μας στη ζωή... μας γεμίσατε με πολλή χαρά... ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top