Survivor 2018: Αποκαλύφθηκε γιατί "ήρθαν στα χέρια" Γκότσης-Θεοδωρόπουλος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Και η κόντρα καλά κρατεί! Για ακόμα μια φορά δόθηκε συνέχεια στην κόντρα Ηλία Γκότση και Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, μετά τον καβγά τους στο τέλος του κουίζ όπου και παραλίγο να.. ανοίξουν μύτες

Μάλιστα, λύθηκε και το μυστήριο κι αποκαλύφθηκε ο λόγος που άναψαν τα αίματα!

«Όταν έπαιζε η Μελίνα με τον Κώστα εμείς, όπως πάντα, κάναμε υποθέσεις για την απάντηση και ο Θοδωρής γύρισε με ειρωνικό ύφος και λέει “κάθεσαι και βοηθάς και προσπαθείς να πεις στην Μελίνα την απάντηση;”. Ήταν εριστικός και επιθετικός απέναντί μου… Δημιουργεί πρόβλημα και σε ‘μενα και στην ομάδα, εφόσον έχουμε αποφασίσει πως, αν δεν ταιριάζουμε για να κάνουμε παρέα, ο καθένας μπορεί να ακολουθεί τον δικό του δρόμο και να μην κάνει κακό στην ομάδα», ανέφερε στην κάμερα ο Ηλίας.

Από την πλευρά του, ο "αντίπαλος" - αν και συμπαίκτης του στπ Survivor, Θοδωρής σχολίασε: «προφανώς ο Ηλίας ήθελε να πάρει το έπαθλο η Μελίνα για να το μοιραστούν. Είμαι λίγο σαν μία βόμβα έτοιμη να σκάσει! Γιατί, όπως έχω πει και παλιότερα, εδώ πέρα υπάρχει πολλή ψευτιά και υποκρισία… Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο στόχο τους και, κακώς, κάποιοι τα ανέχονται».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top