H on air συγκίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη! Η έκπληξη του Μάρκου Σεφερλή που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής;

Άκρως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» που ήταν καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη επεφύλαξε μια έκπληξη στον ηθοποιό βγάζοντας στην εκπομπή την Ασπασία Τσάφου, το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του όταν ήταν 17 ετών και την μητέρα της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής,  η μητέρα του κοριτσιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή τονίζοντας μεταξύ άλλων:  «Ο Μάρκος πέρα από καλός ηθοποιός και καλός άνθρωπος, μπαμπάς και σύζυγος… είναι άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ξέρει εκείνος πολύ καλά. Είναι πάντα εκεί για εμάς, όποτε τον χρειαστούμε. Το ίδιο ισχύει και για την Έλενα. Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μάρκο και την Έλενα. Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι που είναι δίπλα μας κάθε λεπτό… Σε κάθε κίνηση που γίνεται για την Ασπασία γίνονται αρωγοί».

Όπως ήταν φυσικό, ο  ηθοποιός συγκινήθηκε και τότε η παρουσιάστρια τον προέτρεψε να ανακοινώσει τον αριθμό του λογαριασμού για την Ασπασία ώστε να τη βοηθήσουν να πάρει το ειδικό όχημα που χρειάζεται.

Εκείνη τη στιγμή ο Μάρκος έκανε την έκπληξη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σου πω και κάτι άλλο; Μήπως την επόμενη πρώτη του μήνα ανακοινώσουμε ότι το αυτοκίνητο θα το έχουμε… Το λέω, ότι παίρνω εγώ την πρωτοβουλία να αγοραστεί το αυτοκίνητο από εμένα και να το ανακοινώσουμε την επόμενη πρώτη του μήνα».

Οι συντελεστές της εκπομπής αλλά και οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top