Οι πρώτες δηλώσεις της Survivor Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και μίλησε με ενθουσιασμό για την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, πάτησε πόδι στο Survivor και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Έτσι, ο παρουσιαστής του προγράμματος του ΣΚΑΙ, Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει πώς και είπε το "ναι".

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μία τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μία μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, γιατί δεν έχω και υποχρεώσεις πίσω… Θέλω να την απολαύσω, να τη διασκεδάσω, να πάρω πολλά πράγματα… Να γνωρίσω και εγώ και ο κόσμος που βλέπει μία άλλη πτυχή μου. Ενδεχομένως ο κόσμος που να έχει σχηματίσει μία εικόνα για εμένα . Με ξέρουν μέσα από έναν ρόλο. Τώρα ήρθα να ζήσω κάτι άλλο», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Ήθελα να το ζήσω. Θέλω να ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Αν μου το έλεγες πριν 5 μέρες θα σου έλεγα είσαι τρελός. Δεν το σκέφτηκα αρκετά, γιατί θα είχα αλλάξει πολλές απόψεις…», 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top