Το In&Out στο Sex Academy με την Ειρήνη Χειρδάρη!

Κάθε Πέμπτη στις 23:00 σας ενημερώνουμε για όλα τα... έξω από μέσα!

Κάθε Πέμπτη στις 23:00, ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τα κορίτσια του μας κάνουν την πιο όμορφη παρέα, μας... βγάζουν έξω και μας ενημερώνουν για τα καλύτερα στέκια της πόλης.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, μουσικές και θεατρικές σκηνές και προτάσεις εξόδου για όλα τα γούστα συνθέτουν μία εκπομπή-αντζέντα, που είναι εδώ για να σας μάθει όλα τα... έξω από μέσα!

Βρεθήκαμε αποκλειστικά στο πρώτο Sex Academy της Ειρήνης Χειρδάρη και μιλήσαμε με την ίδια αλλά και με κάποιους από τους καθηγητές της ακαδημίας, οι οποίοι μας εξήγησαν τι ακριβώς είναι αυτά τα μαθήματα, ποιο είναι το κόστος συμμετοχής και γιατί κάποιος να επιλέξει να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο.

Έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να χορεύει σαν στρίπερ ή να ευχαριστείς τον σύντροφό σου με σαδομαζοχιστικές κινήσεις και dirty talks;

Πού θα τα κάνεις όλα αυτά; Έχουμε φροντίσει και γι΄αυτό και σου έχουμε την πιο kinky εκδοχή του AirBNB... το KinkΒnΒ! Δωμάτια που μπορούμε να επισκεφτούμε για να εφαρμόσουμε όσα θα μάθουμε από την Ακαδημία του σεξ!

Δε σταματάμε όμως εδώ! Παρακολουθούμε, παράλληλα, όλα τα πολιτιστικά δρώμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό! Μία εντυπωσιακή έκθεση αφιερωμένη στους Pink Floyd συμβαίνει στην Ρώμη, ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε, για ακόμα μία φορά, εκπλήξεις από την Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής υπό την διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

Όλα αυτά -και όχι μόνο- θα τα δείτε στο απόσπασμα αλλά και με ένα κλικ εδώ, όπου θα βρείτε ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top