Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη;

Τι απάντησε η ίδια;

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη;

Κυκλοφόρησαν και... ψάχνουν ιδιοκτήτρια, μιας και κανείς δεν έχει απαντήει αν τελικά στις τελευταίες γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν απεικονίζεται, όντως, η Ιωάννα Τούνη.

«Βλέπεις το πρόσωπο μου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα υποθετικό υλικό. Εμένα μου έχουν δείξει τις φωτογραφίες μιας ξανθιάς γυναίκας!», απαντάει η ίδια σε συνέντευξή της, στο περιοδικό You Weekly.

Το πιο "δυνατό" επιχειρήμα για το αν είναι η ίδια είναι η ύπαρξη του τατουάζ, ίδιου με εκείνο που έχει και η ίδια στο κορμί της.

«Βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το photoshop είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως “Οσία Τούνη” μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Kardashian! Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος “κλικ” θα μπορούσε να κάνει τα πάντα», απάντησε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα ήθελε να της κάνει κακό, με την δασκάλα από την Θεσσαλονίκη να λέει: «υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top