Μάρα Ζαχαρέα - Ειρήνη Ζαρκαδούλα: Καφές στα βόρεια λίγο πριν τη συνεργασία τους

Δείτε φωτογραφίες

Μάρα Ζαχαρέα - Ειρήνη Ζαρκαδούλα: Καφές στα βόρεια

Σε βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μάρα Ζαχαρέα και την Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Η διευθύντρια ειδήσεων του STAR απόλαυσε τον καφέ της το μεσημέρι του Σαββάτου με τη συντάκτρια θεμάτων εξωτερικής πολιτικής και συζήτησαν για την επικαιρότητα, αλλά και για θέματα του εξωτερικού δελτίου, μιας και σε λίγες ημέρες η πρώην δημοσιογράφος του Alpha θα πάρει μεταγραφή στο κανάλι της Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, από τις 13/11, η Ειρήνη Ζαρκαδούλα εντάσσεται (και επίσημα) στο δυναμικό του STAR μετά την αποχώρησή της από το κανάλι της Κάντζας και αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος των διεθνών ειδήσεων του STAR.

Με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, η δημοσιογράφος αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του σταθμού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την κρατική τηλεόραση, στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και την «Εμπόλεμη Ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη. Μάλιστα, ενόσω υπήρξε ανταποκρίτρια του «IRRIN», έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη «επανάσταση της πλατείας» και φορώντας την μουσουλμανική μαντίλα, μετέφερε το κλίμα από τους «Αγανακτισμένους» και τις εξελίξεις στην χώρα μας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top