Είναι γνωστό πως όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται, «φορτώνονται» συγχρόνως και το… σόι του συντρόφου τους. Αυτό είναι που πάντα ήθελε να αποφύγει η Αθηνά και πίστεψε ότι το κατάφερε όταν γνώρισε τον Τζακ. Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του. Οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους. Η Αθηνά πιστεύει ότι βρήκε τον άντρα των ονείρων της… ή μήπως όχι;

Την τέλεια ζωή του ζευγαριού πολύ σύντομα θα ανατρέψει η χαμένη οικογένεια του Τζακ, η οποία ξαφνικά θα βρεθεί στο δρόμο τους. Αυτή είναι η υπόθεση της νέας καθημερινής κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου», που έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και προβάλλεται καθημερινά στις 17:45 από το Star. 

Το star.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα της σειράς και συγκεκριμένα στο «Σπίτι της Ανδριανού», όπου οι πρωταγωνιστές δουλεύουν πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια. 

Η χαλαρή διάθεση και η αρμονική συνεργασία βασιλεύει στο γύρισμα, όπου ηθοποιοί, σκηνοθέτες και συνεργείο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το αποτέλεσμα.

Οι ηθοποιοί  Ρένος Χαραλαμπίδης και Άννα Ανδριανού

Η σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζυ δίνει οδηγίες στο συνεργείο

Τα μαλλιά στην εντέλεια πριν το γύρισμα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης 

Οι προετοιμασίες για το γύρισμα της σκηνής

Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Βουβάκης και η Άννα Ανδριανού επί το έργον

Η Άννα Ανδριανού, ο Γιώργος Βουβάκης και η σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζυ 

Οι τελευταίες «πινελιές» στο Ρένο Χαραλαμπίδη

Η Άννα Ανδριανού με τη μακιγιέζ σε ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ των σκηνών

Ο Γιώργος Βουβάκης και η Άννα Ανδριανού προετοιμάζονται για το γύρισμα της  σκηνής

Κλακέτα και… γυρίζουμε!

 

Της Σοφίας Γαλάνη

 (s.galani@star.gr)

 

 

Tags: