"Δύο ξένοι" Σκορδά - Λιάγκας: Τον "προσπέρασε" μπροστά στις κάμερες

"Ίντριγκα" στην παρουσίαση του ΑΝΤ1

Το απόγευμα της Πέμπτης έλαβε χώρα η παρουσίαση του νέου – και ομολογουμένως εντυπωσιακού – προγράμματος με το οποίο τη σεζόν αυτή θα «ριχτεί» στη μάχη της τηλεθέασης και την τηλεοπτική «αρένα» ο ΑΝΤ1.

Όταν γέμισε το αμφιθέατρο στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» τόσο από τους πρωταγωνιστές και τα διοικητικά στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου, όσο και από τους δημοσιογράφους που είχαν συρρεύσει για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική μορφή προγράμματος που έχει ήδη - αλλά και εκκρεμεί παράλληλα να παρουσιάσει το κανάλι, μιας και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται και οι τελευταίες πρεμιέρες, ειδικά στην prime time ζώνη του –πατήθηκε το play και άρχισε να παίζει σε video wall το κομμάτι που συνοδεύει το Promo video του καναλιού.

Ένας χορευτής ντυμένος στα λευκά, βγήκε και χόρευε με γεωμετρικά σχήματα που προβάλλονταν πίσω του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και θύμιζε «ζωντανό πίνακα».

Και τότε, όπως είπε και στην ομιλία του ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 TV, εμφανίστηκε στη σκηνή το ίδιο το κανάλι, που δεν είναι άλλο από τους πρωταγωνιστές του: ηθοποιοί και παρουσιαστές που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας κάνουν συντροφιά και θα μπουν στο σπίτι μας για τα καλά έκαναν τη δική τους «πασαρέλα».

Τα λαμπερά πρόσωπα του σταθμού έβγαιναν από δεξιά και αριστερά στη σκηνή και όλα ήταν παραπάνω από «ήρεμα» (αν εξαιρέσεις μερικά παραπατήματα) μέχρι που εμφανίστηκαν τα τελευταία 4 πρόσωπα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Παπαδάκης βγήκαν από δεξιά, Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Λιάγκας από αριστερά.

Κι ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης φίλησε κι έκανε στάση για τους «απέναντι» που ερχόντουσαν, η Φαίη αφότου έκανε νεύμα στην Ζέτα, απλά προσπέρασε τον πρώην σύζυγό της…

 

Δείτε το στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top