Aποκλειστικές φωτο και βίντεο star.gr: "Λαϊκό προσκύνημα" για τον Γιώργο Αγγελόπουλο-Πάτησε στην Σκιάθο του ο Ντάνος!

Με τα ρούχα του Survivor και το έπαθλο αγκαλιά

Πάνω – κάτω, πάνω – κάτω τρέχουν όχι μόνο οι δημοσιογράφοι που θέλουν να καλύψουν το γεγονός του… επαναπατρισμού του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και όσοι θέλουν να δουν από κοντά τον Ντάνο.

 Και αυτό γιατί, αν και από νωρίς οι ψίθυροι έλεγαν ότι το ιδιωτικό σκάφος με το οποίο θα φτάσει στο νησί ο νικητής του Survivor θα δέσει στο παλιό λιμάνι, όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, εκεί όπου δένουν τα flying dolphins, λίγη ώρα πριν την άφιξη, υπήρξε η φημολογία ότι θα πατήσει… Σκιάθο από το νέο λιμάνι.

Με τα δύο αυτά σημεία να έχουν μια μικρή απόσταση μεταξύ τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν «ζέσταμα» παραλιακά της Σκιάθου για να μη χάσουν τη στιγμή αυτή!

 

Τελικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε λίγο μετά τις 20:30, με μια ώρα και κάτι καθυστέρηση, από ότι ήταν αναμενόμενο στο λιμάνι της Σκιάθου, αλλά ο κόσμος που τον περίμενε δεν είχε κουνηθεί από τη θέση του.

Ήταν τέτοια η προσμονή του κόσμου όπως ο γαμπρός περιμένει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας και όσο κι αν αργήσει εκείνη, εκείνος δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί από εκεί!

Όπως φαίνεται, ο πρώην "Διάσημος" έφτασε στο νησί που μεγάλωσε με τα ρούχα του Surviror και το έπαθλο σφιχτά στην αγκαλιά του. 

Το "πάρτι" που είχε στηθεί για εκείνον κι είχε ανακοινωθεί με αφίσες που είχαν γεμίσει το νησί, κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε μπροστά στον κόσμο κάθε ηλικίας που είχε στηθεί και στριμωχτεί μέσα στη ζέστη για να τον δει, με τους fans του να φωνάζουν δυνατά «Ντά-νος»!

Μαζί με τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα που φώναζαν για χάρη του, ο Ντάνος πήρε και λουλούδια, ενώ υπήρξαν και παιδάκια που έκαναν μπροστά του την χαρακτηριστική κίνηση «Sur – vi -vor».

Όσο για τα όσα είπε εκ μικροφώνου; Μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο τόσο για την παρουσίαση του στο λιμάνι, όσο και για τη στήριξή του όσο καιρό βρισκόταν στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.

Αυτή την ώρα βρίσκεται μέσα στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι, όπου δέχεται ευχαριστήριους λόγους από τοπικούς φορείς και φυσικά χειροκροτήματα, αγκαλιές και την αγάπη τόσο των συμπολιτών του, όσο και των τουριστών!

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένο να πάει για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, το Καρνάγιο. 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top