Survivor: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΧΑΣΕ η Ελλάδα την τελευταία στιγμή - Πως αντέδρασε ο Ντάνος

Μαθήματα ήθους και αγωνιστικότητας από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Μπορεί τα spoiler να έλεγαν ότι η Ελλάδα θα κερδίσει την Τουρκία με σκορ 10-8 στο σημερινό αγώνισμα, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και τελικά οι Τούρκοι κατάφεραν να επικρατήσουν, παρά την προσπάθεια των Ελλήνων παικτών και ειδικότερα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες παίκτες δεν κατάφεραν στο σημερινό αγώνισμα να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 10-9.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, η νικήτρια ομάδα, δηλαδή οι... Τούρκοι, κέρδισαν ένα ταξίδι δωρεάν στην Μύκονο, όπου μπορούν να πάνε με το ταίρι τους για διακοπές. Επίσης, θα γευματίσουν μαζί με την ελληνική ομάδα σε ένα τραπέζι γεμάτο με λαχταριστά εδέσματα!

Ο Ντάνος πάντως έδωσε μαθήματα ευγενούς άμιλλας, απέδειξε ότι ξέρει να χάνει και πως σέβεται τον αντίπαλο του. Έτσι μετά την ήττα των Ελλήνων, έδωσε τα χέρια του στους Τούρκους, και τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφα στη Μύκονο .

«Κρίθηκε στη λεπτομέρεια ο αγώνας. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά που νίκησαν», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απευθυνόμενος στους Τούρκους παίκτες, στους οποίους είπε μάλιστα πως «θα χαρώ πολύ να φάμε όλοι μαζί».

Οι παρουσιαστές από την πλευρά τους μίλησαν τουρκικά και ελληνικά και ευχήθηκαν στους παίκτες τα καλύτερα!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top