Survivor: Η έκπληξη και η αγωνία της οικογένειας του Μάριου- Τι εξομολογήθηκε ο αδελφός του στο star.gr

Όσα είπε για την επιστροφή του "τρελού Κύπριου" στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Η έκπληξη και η αγωνία της οικογένειας του Μάριου- Τι εξομολογήθηκε ο αδελφός του στο star.gr

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης απέδειξε αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι: ότι είναι πραγματικός Μαχητής!

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο «τρελός Κύπριος» επέστρεψε στο ριάλτι επιβίωσης μετά από 15 ημέρες απουσίας,  αφού πήρε το «OΚ» των γιατρών έπειτα από το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη, όχι μόνο για τους συμπαίκτες του αλλά και για την οικογένειά του, η οποία, όπως μας αποκάλυψε αποκλειστικά στο star.gr ο αδελφός του Μάριου, Δημήτρης, δεν γνώριζε τίποτα.

«Όλοι μαζί τον είδαμε! Εγώ ήρθα προ εκπλήξεως! Δεν ήξερα ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Η ενημέρωση που είχαμε από την παραγωγή είχε σχέση με την υγεία του, δεν είχε ποτέ με το παιχνίδι, με το μέλλον ή το παρελθόν του παιχνιδιού. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό γραφόντουσαν, ακουγόντουσαν, εικάζονταν διάφορα οπότε ήμασταν υποψιασμένοι ότι θα μπορούσε να συμβεί και αυτό, να μπει δηλαδή ξανά στο Survivor. Δεν ήμασταν εντελώς ανυποψίαστοι!» εξήγησε ο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Όπως εξομολογήθηκε μιλώντας στο star.gr τα συναισθήματα της οικογένειας του Μαχητή από την Κύπρο είναι ανάμεικτα.

«Καταρχάς χαρήκαμε γιατί μετά από τόσες ημέρες είδαμε ξανά το πρόσωπό του! Πολύ σημαντικό αυτό γιατί μέχρι τώρα απλά ενημερωνόμασταν για την υγεία του. Από την άλλη δεν μπορώ να σου κρύψω την αγωνία μας γιατί τα τραύματα τα οποία μας είχαν πει ότι είχε ο Μάριος είναι τραύματα τα οποία χρειάζονται αρκετό χρόνο ανάρρωσης και επούλωσης. Συνεπώς κάθε τρεις και λίγο εμείς θα τρέμουμε στο ενδεχόμενο ότι ο Μάριος μπορεί να υποτροπιάσει ή να πάθει κάτι χειρότερο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία του Μάριου. Δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι, το έπαθλο, η δημοσιότητα. Δεν μας απασχολεί καθόλου!» τόνισε.

Ο Μάριος Ιωαννίδης, όπως είπε και ο ίδιος στο συμβούλιο του νησιού, «τρελάθηκε» τόσες μέρες εκτός Survivor και ήθελε πώς και πώς να επιστρέψει στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους Μαχητές.

«Είναι και αναμενόμενο! Ο Μάριος είναι λιοντάρι, είναι αγρίμι! Δεν μπορείς να τον περιορίσεις! Είναι ικανός να καταπνίξει τον πόνο του, την ταλαιπωρία του και την ασθένειά του για να μπορέσει να είναι ενεργός και πάλι. Να είναι δραστήριος.  Δεν μπορείς να τον περιορίσεις τον Μάριο. Οι 15 ημέρες στο νοσοκομείο πρέπει να ήταν για αυτόν μαρτύριο!» ανέφερε και πρόσθεσε: « Ο Μάριος, αυτό το οποίο έδειξε στο παιχνίδι, αυτό είναι στην πραγματικότητα. Βέβαια, εγώ είμαι αδελφός του. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι μεροληπτικός. Οπότε δεν είμαι ενδεικτικό δείγμα για να το πω αυτό! Αυτό μπορούν να το πουν άλλοι άνθρωποι! Η πραγματικότητα όμως είναι πως αυτό που βλέπουμε είναι! Και είδαμε όλοι ότι ο Μάριος είναι παιδί της παρόρμησης, είναι παιδί που είναι μέσα σε όλα, είναι παιδί που πέφτει με τα μούτρα όπου και αν πέσει, δίνει την ψυχή του. Κάνει κατάθεση! Οπότε γνωρίζοντας τον Μάριο, είμαι βέβαιος ότι ο ίδιος θα ήθελε να μπει μέσα! Δεν ήξερε βέβαια κατά πόσο η κατάσταση της υγείας του το επέτρεπε. Προφανώς για να μπει, σημαίνει πως κάποιος γιατρός υπέγραψε για να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία».

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top