Είναι ψυχούλα ο Στέλιος, αλλά έχει και θράσος: Όσα αποκάλυψε η σύζυγος του Χανταμπάκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 05-04-2017 13:58

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την είσοδο του συζύγου της, Στέλιου Χανταμπάκη,  στο Survivor έδωσε το βράδυ της Τρίτης η Όλγα Πηλιάκη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Ξεκόλλα».

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής μίλησε για τον χαρακτήρα του συζύγου της, την κοινή τους απόφαση για να πάει στο Survivor αλλά και το πως αντιμετωπίζει ο γιος τους την απουσία του μπαμπά.

«Με τον Στέλιο το συζητήσαμε πριν πάει το Survivor», είπε και πρόσθεσε: «To συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα βοηθήσει την οικογένειά μας. Σίγουρα θα τον βοηθήσει στη δουλειά του επειδή εργάζεται στην τηλεόραση. Επίσης, το οικονομικό ήταν καλύτερο ό,τι είχαμε εκείνη τη στιγμή καθώς εγώ δεν δουλεύω».

«Ο Στέλιος έχει θράσος. Όταν θέλει κάτι θα το δείξει, δεν θα ντραπεί. Είναι πάρα πολύ ειλικρινής. Είναι ανοιχτό βιβλίο. Αυτό βέβαια είναι και καλό και κακό γιατί δεν είναι διπλωμάτης» είπε σχολιάζοντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συζύγου της. Και συνέχισε: «Είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να κρατήσει κάτι μυστικό ή να συγκρατήσει τα αισθήματά του και αυτό εμένα μου αρέσει».

Αναφέρθηκε, δε, και στην αντίδραση του Στέλιου στο έπαθλο επικοινωνίας: «Δεν περίμενα ότι θα κλάψει, γιατί είναι σκληρός άνθρωπος. Αλλά, τι να κάνει; Πατέρας είναι!».

«Είναι πολύ υπεύθυνο άτομο. Είναι πολύ δουλευταράς, αγαπάει τα παιδιά και την οικογένεια και με έκανε να αισθανθώ σιγουριά» εξήγησε η Όλγα περιγράφοντας τι την κέρδισε σε εκείνον και θέλησε να κάνει παιδιά μαζί του, αν και ήταν μαζί μόλις 6 μήνες: «Όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου δεν χρειάζεσαι πολύ. Το να κάνεις οικογένεια στην ηλικία μας είναι δύσκολο. Γενικά τα νέα παιδιά δυσκολεύονται να προχωρήσουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο μικρό Μαμόη, λέγοντας ότι ο μεγάλος τους γιος δεν τρελαίνεται να βλέπει Survivor και κατέληξε: «είναι ψυχούλα ο Στέλιος. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του γιατί μου έχει αποδείξει ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Το ότι πήγε εκεί είναι ακόμα μια απόδειξη… Γιατί δεν καλοπερνάει, για εμάς το έκανε αυτό!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top