Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Survivor, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στην κόντρα τους μετά το τελευταίο συμβούλιο που επικράτησε ένταση.

Οι δυο συμπαίκτες αποφάσισαν να τα βάλουν κάτω και να λύσουν την όποια παρεξήγηση υπήρχε με σκοπό να δυναμώσει η ομάδα, αφού έχουν αρκετές ήττες και η ψυχολογία τους δεν βοηθάει.

«Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησης ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ότι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά; Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις;Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Tags: