To πρόγραμμα της Εμινέ Ερντογάν στην Αθήνα: Τα πανάκριβα γούστα και το τσάι των 1.800 δολαρίων το κιλό

Η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου είναι πάντα ντυμένη με τις τελευταίες δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών

Η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν είναι η πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου μετά από 65 χρόνια. Ο Ταγίπ Ερντογάν φτάνει στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Εμινέ, η οποία θα ακολουθήσει το δικό της πρόγραμμα την ώρα που εκείνος θα έχει επίσημες συναντήσεις.

Επίσημες συναντήσεις και διαβουλεύσεις για τον Τούρκο πρόεδρο, ειδικό πρόγραμμα για τη σύζυγό του.

Mετά την επίσημη υποδοχή στο προεδρικό μέγαρο, η Εμινέ με τη σύζυγο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου θα παρακαθίσουν σε γεύμα στη Μεγάλη Βρετανία.

Αργότερα, η πρώτη κυρία της Τουρκίας θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης με τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα όπου θα πιούν επίσης το απογευματινό τους τσάι.

Σοβαρή και μετρημένη όπως προστάζει το Ισλάμ, η Εμινέ είναι πάντα ντυμένη με τις τελευταίες δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών.

Τα πολυτελή και ακριβά χιτζάμπ και παλτό είναι το σήμα κατατεθέν της. Δε διστάζει να χαλάσει μια περιουσία κάθε φορά που πάει για ψώνια. Στις Βρυξέλλες μάλιστα είχε κλείσει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο όταν η Εμινέ βγήκε για ψώνια.

Αγαπημένος της οίκος είναι ο Hermes, ενώ οι περισσότερες μαντήλες της έχουν την υπογραφή του.

Η κυρία Ερντογάν όμως έχει αδυναμία και στο ακριβό τσάι.

Το λευκό τσάι που προτιμά κοστίζει 1.800 δολάρια το κιλό, ενώ ακόμη και τα αγαπημένα της φλιτζάνια στο Λευκό Παλάτι κοστίζουν 1.000 δολάρια το ένα.

Επόμενος σταθμός του ζεύγους Ερντογάν μετά την Αθήνα, είναι η Θράκη όπου η μουσουλμανική μειονότητα του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή. Τουρκικές ιστοσελίδες και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθεώνουν με κείμενά τους τον Ταγίπ Ερντογάν με προκλητικές αναρτήσεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top