Παρίσι: Οι πρώτες εικόνες μετά τον πανικό που προκλήθηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες (φωτο και video)

Για «ηθελημένη ενέργεια» έκανε λόγο ο δήμαρχος-Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο οδηγός

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες εικόνες από το Παρίσι, μετά τον πανικό που επικράτησε, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες που πραγματοποιούσαν περιπολία στο προάστιο Λεβαλουά Περέ.

 

 

Όπως θα δείτε και στο video, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως προκειμένου να περιθάλψουν τους έξι τραυματίες (δυο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται με κατάγματα).

 

 

Παράλληλα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς αμέσως μετά το περίεργο περιστατικό κατάφερε να διαφύγει.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, όλα έγιναν στις 08:00 τοπική ώρα και ακόμα δεν έχει διευκρινηστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή για τρομοκρατική επίθεση, αλλά ούτε και αν ο οδηγός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο ή όχι.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι στρατιώτες είχαν μόλις κατέβει από το όχημα που τους μετέφερε στην περιοχή όπου επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια, κοντά στο δημαρχείο του προαστίου.

Ο δήμαρχος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού εμφανίστηκε σίγουρος ότι πρόκειται για ηθελημένη ενέργεια σε βάρος των στρατιωτών. 

Ο ίδιος περιέγραψε μια σκουρόχρωμη BMW, ο οδηγός της οποίας ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και έπεσε πάνω στους στρατιώτες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν άνδρας, όμως μέσα στον πανικό που ακολούθησε κατάφερε να ξεφύγει. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top