Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες στο Παρίσι - "Ηθελημένη ενέργεια", λέει ο Δήμαρχος

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού - Πρώτη ανάρτηση: 10:30

Συναγερμός σήμανε για μια ακόμα φορά στο Παρίσι το πρωί της Τετάρτης, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες που πραγματοποιούσαν περιπολία στο προάστιο Λεβαλουά Περέ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής υπάρχουν έξι τραυματίες οι δύο από τους οποίους είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται με κατάγματα. Κανενός η ζωή δεν απειλείται. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 τοπική ώρα και ακόμα δεν έχει διευκρινηστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή για τρομοκρατική επίθεση, αλλά ούτε και αν ο οδηγός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο ή όχι, αφού διέφυγε και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. 

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι στρατιώτες είχαν μόλις κατέβει από το όχημα που τους μετέφερε στην περιοχή όπου επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια, κοντά στο δημαρχείο του προαστίου.

Ο δήμαρχος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού εμφανίστηκε σίγουρος ότι πρόκειται για ηθελημένη ενέργεια σε βάρος των στρατιωτών. 

Ο ίδιος περιέγραψε μια σκουρόχρωμη BMW, ο οδηγός της οποίας ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και έπεσε πάνω στους στρατιώτες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν άνδρας, όμως μέσα στον πανικό που ακολούθησε κατάφερε να ξεφύγει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top