Ευχές στον τραυματία Μπάρτρα της Ντόρτμουντ από Μέρκελ και Σουλτς

Τι λέει ο παίκτης που καθόταν δίπλα του στο πούλμαν

Ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουν, Ρομάν Μπούρκι, καθόταν δίπλα στον Μαρκ Μπάρτρα, που τραυματίστηκε μέσα στο πούλμαν, τη στιγμή της έκρηξης.

 «Το πούλμαν έστριψε στον κεντρικό δρόμο και ξαφνικά υπήρξε ένας μεγάλος κρότος, μία κανονική έκρηξη. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα και χειρίστηκε την κατάσταση. Ήμαστε όλοι σε σοκ... Μετά την έκρηξη σκύψαμε όλοι και όσοι μπορούσαν ξάπλωσαν στο πάτωμα του λεωφορείου. Δεν ξέραμε τι θα συμβεί μετά» δήλωσε.

Η γερμανική αστυνομία, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, τόνισε ότι οι εκρήξεις ήταν 3, σε δρόμο της συνοικίας Χέκστεν του Ντόρτμουντ.

Εκτός από τους παίκτες και τους φιλάθλους, συγκλονισμένη από την επίθεση είναι και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ. Ο εκπρόσωπός της, Στέφεν Ζάιμπερτ, ευχήθηκε, μέσω Twitter, καλή ανάρρωση στον Καταλανό παίκτη που τραυματήστηκε, Μαρκ Μπάρτρα, και δήλωσε υποστήριξη στη γερμανική ομάδα. «Καλή ανάρρωση Μαρκ Μπάτρα. Σπουδαία κίνηση από τους οπαδούς της Μονακό. Απόψε στεκόμαστε όλοι στο πλάι της Ντόρτμουντ» έγραψε.

Μέσω Twitter επέλεξε να εκφραστεί και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Συγκεκριμένα, έγραψε «είμαι σοκαρισμένος! Καλή ανάρρωση! Και σε όλους τους φιλάθλους, καλή και ασφαλή επιστροφή στο σπίτι σας!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top